söndag .

Den här helgen har jag inte gjort nått. bara vart hemma och tagit det lungt.  eftersom jag tacka nej till att vara med i tekniktvälingarna i år så är det nån som vet hur de gick för tjejerna? (:
jag tacka nej i år för att jag tkr de e så jävla tråkigt när de alltid bara är adde och jag. eftersom adde är skadad sku de kanske ha blivit bara jag . men adde o jag hade nog pratat innan alla skador att ingen av oss ville vara med riktigt. kanske om det sku våga komma upp flera (:

oh.

Fick nån skiva hem på posten från medimar. med en bild på min fot. men kan nån se VAR felet är ? inte jag :b

jo ..

hejsan. har nog inte läsare längre här .
men igår rang nyan o fråga saker. dom skrev inte alls vad jag sa i tidningen. :S
men jag tänkte inte skriva nått långt.
igår hade vi ju kondis test på jompan . jo , man kan ju gissa hur de gick .
sänkte 1 minut på 3 km . :S 
men var ändå först i min jompa grupp..  men ändå.. 1 minut .. :|
Sitter o funderar på vilket år jag var som bäst på fotboll.. tror det var för 2 år sen . sen hände nått med mig och det känns som om jag kommit av mig lite , ? kanske gått neråt lite? dåligt självförtroeénde ?

Saknar tiden då man nästan inte visste vad ordet 'skadad' betydde .
det var här man var som snabbast ivf (:
 

Kanske här man var som bäst ?


och här kom man av sig lite. varför?


Men jag ser framemot nästa säsong. var jag än spelar . Det ska bli min bästa sommar någonsin !


oj..

klockan e såhär halv 5 på morgonen .. och jo.. jag e jätte pigg efter de som hänt .. som sagt vid 1-2 tiden rang jonas o sa att tobbe var på sjukhuset och så . de hade vart en bilolycka . usch vad rädd jag blev.vrf fan bloggar jag nu !? de e skola imorgon ! jag måst verkligen sova ! kommer väl mer imorgon ! hoppas allt blir bra med tobbe nu ! ska nog hjälpa han imorgon ! om han behöver hjälp ! fara o handla osv. ! nej nu !! GODNATT *!!!!!

Prao

jo . prao suger ! jag praoar på rosella.. idag var jag i cafeé . ungefär med 1h kvar av jobbet så spydde jag . mådde så jäkla illa. har ALDRIG vart sjösjuk förut och jag har nog vart med om värre vågor än de där !! fattar inte ? jag var nog inte sjösjuk ! e nog inte 100 % frisk ännu . för hela förra veckan spydde jag också och mådde illa och hade konstig feber som hoppa mellan 34,8 grader till 39 . :S
jaja. nog med de .  pga att jag sppydde så blev de att avstå från träningen. IGEN ..
med dåligt samvete satt jag hemma o tänkte på vad jag sku göra för att inte ha dåligt samvete.. dåå . jaa, då kom ljuset i mitt liv fram.. daadadadda. ADDEEEE! hej . sigge sa att du mådde illa o var osäker på¨om du sku komma på träning , och du e inte de va ?  jag : - nääe, adde : ok . bra då ses vi på gymmet kl. 18.00 typ. haha inte riktigt men nästan så :)
jag måsta bara gottgöra att gymma lite för att jag e  sjuk ,  de där lät sjukt. men ivf.
sen måsre jag konstatera att jag har världens knasigaste bror som vakna med senap i rumpan i helgen :)
nu ska jag borsta tänderna o hoppas ja mår bra imorgon och att jag är träningsklar !
måste måste måste måste måste träna nu :DDDDD hihjihihihihi vad kul :D

hejdå


RSS 2.0