:)

nu är jag hemma igen efter en regionsamling med ålänningarna vickan och adde :D  grymt kul . men ALLT gick åt helvete på självaste träningen där , alla övningar ivf . men sen gick väl spelet en aaning lite bättre, men de var inte bra för det . så en missnöjd elin kom därifrån.
men resan dit o tillbaka var bra :) 
det blev buffé påväg dit . så man gick säkert upp några kile där ;)
nu måst jag fråga här , vi får uppbehåll från lag rtäning den 21 va? så kör man eget träningsprog.
tränar vi den 21? eller är vi lediga då ? vet inte hur man ser sånt där:p

nu ska jag sova. sovit bort hela kvällen igen nu.. så jag kommer inte kunna somna ..
hejdå,

usch usch.

jag bara sover o sover.. gått i skola i går o idag . fastän jag haft 38 graders feber båda dagarna :S . men jag har så mkt frånvarande och ligger efter o massa..  lucia övning och allt vad de nog än är .. har inte kunnat träna den här veckan ;(. men imorgon tänker jag nog fara!
jag har haft ont i huvve i 2 veckor nu :SS inte en aning om vad de är. kanske en tumör som trycker på hjärnan? :o
jag ska vara halv 8 i skolan imorgon , skrivaa religions prov och sen lucia grej kl. 8 .
usch de innebär att jag ska stiga upp kvart över 3 inatt , åka med pappa till jomala. han ska på jobb så han släpper av mej där , så går jag till tobbe o fortsätter sova några timmar..
nu sku jag borde plugga . MEN JAG MÅST SOVA!!!1!!111  gaaah.................
vad ska man göra?  plugga nu helt dödstrött elr sova nu o plugga senare om man vaknar.. hmm .. kommer ta nån timme att fatta beslutet typ.. :S
hejdå !

hej

gosssssssssh vad jag e trött! haft huvudvärk i 4 dagar nu !  är trött och har kallt hela tiden.. har värk i hela kroppen.. jätte hemskt.. håller på att bli sjuk sku jag tro. jätte hemskt. ska just gå o lägga mej !.
men ivf sa jag att ja inte kan sova när de e fullmåne ti pappa , han trodde de kunde vara därifrån jag fått ont i huvve o så , för att de finns männsikor som e jätte känsliga mot fullmåne , e jag typ varulv då elr nått? :p
men joo första träningen idag, nya tränaren var där.
träningen var kul :)  och bra tkr jag (:

åh alla måste se min favvo låt när jag var mindre !! :D
http://www.youtube.com/watch?v=-Ajrz3JPig0

nu sova . godnatt

:o

oh.. fick just veta tränings tider och sånt. inte lite träningar kan ja säga .. FÖR mkt för mej. lär få mkt skit nu för de här , men de är för mkt för mej. går i 9an mina betyg kommer rasa jag kommer stressa ihjäl mej , bli utbränd osv.
morgonträningarna e obligatoriska .. vilket kmr bli svårt , bor i hammarland är ensam på mornarna.
kommer inte alls orka träna så här mkt ivf , sover ju alltid direkt när jag kommer hem från skolan..
får väl se vad som händer nu..

men ivf så hade jag mitt svenska föredrag idag, det var om småbarn så min lillebror fick hänga med till skolan dom 2 sista timmarna , de var väl kul. nä nu ska jag duscha sen SOVA!!!!!

RSS 2.0